Vita Biosa Dánia ajándéka a világnak

A Vita Biosa egy titkos dán recept alapján készült egyedülálló gyógynövény ital. Minden 1000 ml-es üveg legalább 25 milliárd probiotikum baktériumot tartalmaz, amelyet aztán a különleges aromás gyógynövények keverékével érlelnek, hogy elkészüljön a végső termék.
A Vita Biosa nem csak segít fenntartani az egészséges baktériumok egyensúlyát, de gazdag anti-oxidánsokban is, amely megvédi a testünket a mindennapi sejtkárosodástól.

A Vita Biosa-ban lévő 7 különböző féle probiotikum

Más probiotikum formulákhoz hasonlóan, amely általában csak Lactobaktériumot vagy Bifidobaktériumot tartalmaz, a Vita Biosa 7 különböző féle probiotikumot tartalmaz, egészséges baktériumokat 5 különböző probiotikum családból: Lactobacillus, Bifidobacillus, Streptococcus, Lactococcus Lactis és Pseudomesenteroides.

Azzal, hogy az általában a bélben található különböző probiotikum tenyészetek egészségét biztosítja, a Vita Biosa segít fenntartani az egészséges egyensúlyt számos baktérium organizmus segítségével, amely általában az egészséges emésztő rendszerben található.

Rendelés leadása

Hírlevél

Keresés

Az oldalon való kereséshez kérjük, adjon meg egy kulcsszót!