Mitől más a Vita Biosa?

Európa vezető herbál probiotikum itala

A mai napig a több mint 1 millió üveggel egész Európán keresztül eladott Vita Biosa ezernyi használója és egészségügyi szakértője igazolja a Vita Biosa fogyasztás előnyeit. A Vita Biosa minden nap segít a probiotikum baktériumok helyreállításában, újra egyensúlyba állítja az emésztő rendszert, és segít megőrizni a test természetes védekezését az egészség érdekében.

7 különböző probiotikum

A tejszármazék italokhoz hasonlóan, amely csak egy csekély probiotikum tenyészetet tartalmaz, a Vita Biosa 7 különböző probiotikum fajt tartalmaz, 5 különböző családból. A mikroorganizmusok ezen egyensúlya sokkal jellemzőbb a belekben található probiotikumok természetes változékonyságára.

100%-ig természetes

Minden egyes üveg Vita Biosa egy dán titkos recept alapján készül. Több, mint 25 milliárd probiotikum organizmust erjesztenek egyedülálló aromás gyógynövényfajtákkal, bogyó nektárral és természetes forrásvízzel.

Antioxidánsokban gazdag

A Vita Biosa természetesen gazdag antioxidánsokban. Az antioxidánsok olyan összetételek, amelyek segítenek megóvni a test sejtjeit az oxidáló károsodástól, az úgynevezett szabad gyököktől. A szabadgyökök a cigarettafüstben és a környezetben található más vegyi szennyeződésekben találhatóak meg általában.

Tejterméket és cukrot nem tartalmaz

A Vita Biosa cukortól, tejterméktől, zsírtól valamint laktóztól mentes. Ez azt jelenti, hogy a Vita Biosa akkor is alkalmas az Ön számára, ha valamelyik termékre ezek közül érzékeny.

100%-ig ÖKO termék

A termék rendelkezik Európa két legszigorúbb (Dán, Német) ÖKO-BIO minősítő hivatalának engedélyével!

 

 

Rendelés leadása

Hírlevél

Keresés

Az oldalon való kereséshez kérjük, adjon meg egy kulcsszót!